Meteen naar de content

Vandaag besteld is morgen verzonden!

Profiteer alleen vandaag nog van de korting!

  Retourbeleid

  Bedankt voor het winkelen bij Lenaoutlet.com. We hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je echter van gedachten veranderen of een probleem hebben met het ontvangen product, bieden we een retourbeleid aan om je te helpen.

  Retourvoorwaarden

  • Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
  • Het product moet ongebruikt, ongewassen en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.
  • Het product moet in de originele verpakking zitten, inclusief eventuele labels en prijskaartjes.
  • Retourzendingen moeten worden voorzien van een retourformulier. Dit formulier kun je downloaden van onze website of opvragen bij onze klantenservice.

  Retourproces

  1. Vul het retourformulier in: Vul het retourformulier volledig in, inclusief je naam, adres, bestelnummer en reden van retour. Voeg eventuele aanvullende informatie toe die relevant is voor je retourzending.
  2. Verpak het product: Verpak het product veilig in de originele verpakking of een geschikte verzendverpakking om schade tijdens het transport te voorkomen.
  3. Verzend je retourzending: Stuur je retourzending naar het volgende adres: [Adres voor retourzendingen]. Zorg ervoor dat je de retourzending voldoende frankeert en bewaar het verzendbewijs als bewijs van verzending.
  4. Terugbetaling of ruil: Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag of het gewenste artikel ruilen indien mogelijk. De terugbetaling wordt binnen 14 werkdagen verwerkt op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling.


  Let op: De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening, tenzij het product defect of onjuist is geleverd.

  Uitzonderingen

  • Houd er rekening mee dat we om hygiënische redenen geen retourzendingen kunnen accepteren voor ondergoed, badkleding en oorbellen, tenzij het product defect is of niet overeenkomt met je bestelling.


  Neem contact op

  • Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via contact@lenaoutlet.com.


  We helpen je graag verder.

  Bestel nu en profiteer!

  Vandaag gratis verzending & extra korting binnen Nederland & België!

  Niet tevreden?

  Retourneer je bestelling en ontvang direct je geld terug.

  Vraag of opmerking?

  Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om jouw te helpen!